In de nagelstudio gebruik ik het merk van Artistic.

Om kunst nagels te maken gebruik ik acryl. Acryl bestaat uit een vloeistof en een poeder wat samen een kneedbaar bolletje vormt op mijn penseel. Met dit bolletje modelleer ik een ‘nieuwe’nagel op uw eigen nagel. Wilt u een verlenging van uw eigen nagels dan gebruik ik daarvoor een sjabloon. Deze verwijder ik als het acryl is uitgehard.
De poeder is in verschillende kleuren te verkrijgen, maar ook in het wit of naturel.

Acryl is het mooiste om het na de 3 weken te laten bij werken. Bijwerken is dat ik de nagels weer inkort en netjes in model maak. Het eventuele lucht weg vijl en de nagel weer netjes opbouw

Is acryl niets voor u of heeft u van uw eigen mooie lange nagels, maar wilt u toch uw nagels netjes hebben? Artistic Colour Gloss is een gel polish, een nagellak met een basis van gel  die aangebracht wordt op uw natuurlijke nagel als een nagellak en uitgehard onder een LED-lamp. De gel biedt een sterke en natuurlijke bescherming van uw nagel.
De gel lak  blijft gemiddeld 2-3 weken zitten, dit is per persoon afhankelijk. Omdat de gel lak meegroeit met de natuurlijke nagels, zult u ook hierbij de nagels moeten laten nabehandelen, om er voor te zorgen dat ze mooi blijven en niet alsnog gaan breken. Mocht u deze gel polish om enige reden niet meer op uw nagels willen hebben, dan is deze tevens eenvoudig te verwijderen door de gel eraf te weken met aceton.